Tämä sivusto on testikäytössä. Mikäli huomaat ongelmia, anna palautetta tällä lomakkeella.

Koulutukset

Veronmaksajat järjestää verotuksen ja kirjanpidon koulutusta muun muassa yrityksen ja yrittäjän verotuksesta, yrityksen omistamisesta ja omistusjärjestelyistä, arvonlisäverotuksesta ja palkkahallinnon eri osa-alueista. Opetusmuotoina ovat webinaarit ja lähiopetus. Jäsenille koulutukset ovat normaalihintaa edullisempia.

Veroillat

Veronmaksajat järjestää vuosittain kymmeniä veroneuvontailtoja, joissa Veronmaksajien verojuristi kertoo palkansaajia ja eläkeläisiä kiinnostavista veroaiheista. Eri puolella Suomea järjestettävien veroiltojen järjestelyistä vastaavat Veronmaksajien paikallisyhdistykset. Illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille aiheista kiinnostuneille.

Vero2023

Veronmaksajien vuoden pää­tapahtuma, Vero2023 järjes­tetään 15.3.2023 Pikku-Finlandiassa Helsingin Töölönlahdella. Ilmoittautuminen aukeaa helmikuun alussa.

Lisätietoja

Veronmaksajien oppaat

Sähkön verotus -opas

Minkälaisia verovähennyksiä kotitalous voi saada sähkökuluista? Miten löytää omalle kukkarolle sopiva sähkösopimus?

Lataa opas

Kotitalousvähennys-opas

Vuonna 2022 alkavan kokeilun aikana on mahdollista saada korotettua kotitalousvähennystä hoiva- ja kotipalveluista sekä lämmitystapamuutoksista. Asiantuntijamme neuvovat, miten saat vähennyksestä parhaan hyödyn.

Lataa opas

Parisuhteen rahat -opas

Miten omaisuus jaetaan, jos avio- tai avoliitto päättyy eroon? Onko molempien puolisoiden talous turvattu? Voiko omaisuuden siirroista tulla veroseuraamuksia? Joudutaanko yritys myymään tai pilkkomaan eron takia?

Lataa opas

Kirjat

Veronmaksajien jäsenenä saat tuotteet jäsenhinnalla, kun kirjaudut sisään jäsenpalveluun. 

Taloustaito ja TaxFax

Veronmaksajien oppaat

Veronmaksajien oppaat ovat tiiviitä tietopaketteja käytännöllisistä aiheista kuten kotitalousvähennys, parisuhteen rahat ja yhtiömuodon valinta. Oppaan lataaminen on maksutonta.

Kaikki oppaat

Tilaa maksuton Veroviikko

Tilaamalla Veroviikko-uutiskirjeen annat Veronmaksajain Keskusliitolle luvan lähettää sinulle tietoja omista tuotteistaan ja palveluistaan. Lisätietoja: Veronmaksajien tietosuojaseloste

Veronmaksajain Keskusliitto
Kalevankatu 4, 00100 Helsinki